Alegerea avocatului potrivit este primul pas către succes

cabinet avocat galati

Intotdeauna cand veti alege partenerul cu care doriti sa porniti la drum trebuie tinut cont de cateva aspecte deosebit de importante si de la care nu trebuie niciodata sa faceti rabat.

Cele trei atuuri ce ne recomanda ca parteneri ideali sunt nivelul ridicat de raspundere profesionala, experienta in domeniu si transparenta in comunicarea cu clientii.

Avocat Loredana Ciobotaru

Gradul de raspundere profesionala - Cabinet Avocat

Întotdeauna o colaborare cu un avocat/societate de avocatură, membri ai Uniunii Naționale a Barourilor din România vă va oferi garanții sporite din punct de vedere al răspunderii profesionale în tratarea cazului dumneavoastră față de o colaborare cu orice altă persoană ce nu deține această calitate și cu care dumneavoastră veți dori încheierea unui contract în vederea recuperării daunelor de la asigurator. Astfel, spre deosebire de aceste alte entități, Avocatul se supune Legii nr. 51/1995 a profesiei de avocat, Statutului profesiei de avocat, precum și Codului deontologic al profesiei de avocat, fiind ținut să răspundă în fața organelor de control ale Baroului pentru modul de desfășurare a întregii sale activități profesionale.
Totodată, întocmai spre protejarea intereselor clienților săi, avocatul are obligația legală de încheiere a unei polițe de asigurare de răspundere profesională, menită să acopere eventualele prejudicii produse acestora prin neinstrumentarea/instrumentarea defectuoasă a cazului încredințat spre soluționare.

Experiența în domeniu.

Deși există foarte multe persoane care afirmă fie verbal, fie prin intermediul web-siteurilor că dețin o vastă experiență în recuperarea daunelor de la asiguratorii RCA, întotdeauna este recomandat să verificați veridicitatea acestor afirmații, fie prin obținerea de recomandări, fie prin analizarea…

Comunicarea în relația cu clientul.

Cu cât partenerul cu care veți colabora în vederea recuperării despăgubirilor datorate de către asigurator prezintă mai multe date de contact (numere de telefon fix, număr de fax, adrese de e-mail arondate unui domeniu web, existența fizică reală a unui sediu, etc.) ori un număr crescut de persoane angajate în cadrul profesiei (avocați, personal auxiliar, etc.), cu atât clientul va avea o mai mare siguranță în privința menținerii unei strânse și permanente legături cu avocatul pe întreaga perioadă de desfășurare a dosarului.

Transparență și corectitudine.

În cazul fiecăruia dintre dosarele înaintate spre analiză Cabinetului Individual de Avocatura , având ca obiect recuperarea despăgubirilor/daunelor datorate de către companiile de asigurări, echipa de profesioniști ai asigurărilor va studia temeinic fiecare aspect al cazului, va analiza cele mai bune variante de acțiune aplicabile speței în cauză și va înainta clientului o radiografie corectă și completă a dosarului, ce va releva cu mare acuratețe situația reală în care clientul se găsește, precum și șansele de reușită ale acestuia.

Transmiterea către client de informații eronate cu privire la șansele sale de reușită în cadrul unui anumit dosar de recuperare daune de la asiguratori, în sensul supraevaluării acestora, nu doar că este imorală din punct de vedere al deontologiei profesionale, dar va produce și un mare deserviciu acestuia, procedurile judiciare aplicabile în astfel de situații, precum și instrumentarea ulterioară a dosarului conducând de multe ori la rezultate nesatisfăcătoare pentru client (ex: pierderea dosarului, obținerea de daune în cuantum nejustificat de mic, etc).

Servicii juridice oferite

Cabinet Avocat Galati - Loredana Ciobotaru

Dreptul familiei

Dreptul medical

Drept administrativ

Drept financiar și fiscal

Alegeti abonamentul care vi se potriveste

Societatile comerciale care au nevoie de asistenta juridica in mod constant pot opta pentru unul din abonamentele de mai jos

JURIDIC STANDARD

ABONAMENT Cabinet Avocat Galati
800
lei
Lunar
  • Abonamentul STANDARD este destinat societatilor cu o activitate restransa, intr-o limita maxima de 6 ore/luna lucrate efectiv in beneficiul acestora.

JURIDIC PLUS

ABONAMENT Cabinet Avocat Galati​
1500
lei
Lunar
  • Abonamentul PLUS se adreseaza societatilor pentru care consultanta juridica oferita de un avocat este indispensabila.
Popular

JURIDIC BUSINESS

ABONAMENT Cabinet Avocat Galati​
3500
lei
Lunar
  • Recomandat societatilor care necesita un pachet complet de consultanta juridica de specialitate, intr-o limita maxima de 12 ore/luna.